AJANKOHTAISTA

HAAPAVEDEN TOIMIPISTEEN TUNTIVARAUSNUMERO: 

040-1443335

KIURUVEDEN TOIMIPISTEEN TUNTIVARAUSNUMERO:

050-5416296

Jätäthän viestiä jos emme ehdi vastata! Kiitos!

****************

VARATESSASI KAUSIKORTIN KEVÄÄLLE 2018 SAAT LAHJAKSI 1 ILMAISEN TUNNIN! VARAUSKET JOULUKUUN LOPPUUN!

*****************

 

TERVETULOA RATSASTAMAAN Kiuruvedelle tai Haapavedelle! 

*******************

Ansku poni on LC/Kiuruvesi Helmiinoiden KUMMIHEVONEN!

********************


follow_us_on_facebook.pngTARJOUKSIA JA ETUJA!

 

ANNA HEVOSEN VIEDÄ!

Koko kuukausi on ratsastus kuukausi!! Tämän kunniaksi uusille ratsastajille koko kuukauden tutustuminen tallin toimintaan ja tunneille hintaan 20e/h.
Jos jatkat tallilla kokeilun jälkeen saat 10x kortin hintaan 200e (norm 225e tai 240e) tai kokoloppukauden vakiotunneilla 20% alennuksella!
Tämä tarjous koskee uusia ratsastajia jotka eivät ole ratsastaneet meillä aikaisemmin tai ratsastuksesta on ollut taukoa vähintään 1 v. Nyt kannattaa aloittaa ratsastus tai verestää vanha ihana harrastus meidän tallilla!!! (Kiuruvesi)
Tervetuloa!!!

 

Mahdollisuuksien hevonen – Tervetuloa ratsastamaan!

Talli Taitavat Kaviot, Kiuruvesi
www.tallitaitavatkaviot.fi
Nouse hymyssä suin ratsaille! Iloisella mielellä tunteja alkeisratsastajista kilpaileviin ratsukoihin vauvasta vaariin. Kivat opetus ponit ja hevoset, meiltä löydät sydän ystävän monipuolisista kivoista hevosista ja poneista. Ulkopuolisia valmentajia ja 1 tasoisia kilpailuja säännöllisesti. Oma ilmainen TEAM kilpailuista kiinnostuneille! Heppakerho, merkki suorituksia yms. Osaavat opettajat ja henkilökunta.

Turvalliset siistit puitteet Pohjois-Savon sydämessä! Tervetuloa ratsaille!Yhteystiedot: 050-5416296/ talli, avoinna ti-su klo 9-21.Hallaperäntie 290, 74700 Kiuruvesi, s-posti: tiina.dahlgren@tallitaitavatkaviot.fi

 

***********************************************************************