KASVATTAJA

Kuka onkaan kasvatustyön takana?

Elikkäs olen Tiina Dahlgren ja aktiivisesti harrastanut koiria (collieita) vuodesta 1999. Koiria olen hoidellut kuitenkin jo pikku tytöstä asti. Ensimmäinen koiramme Nelli tuli taloon 1998.
Esimmäinen colliemme oli Pipsa joka ei ollut helppo ja sitä kautta ajatus kasvattamisesta ja rodun edistämisestä sai varsinaisesti alkunsa. En todellakaan toivo kenellekkään samanlaista kokemusta ensimmäisestä koirasta ja sen kasvattajasta mitä itse koin:(

Tarkoitukseni on kasvattaa collieita harkituista yhdistelmisä. Terveys ja luonne kulkevat työssäni toivottavasti käsikädessä. Siihen pyrimme.
Pentueita syntyy harvoin ja toivon laadun korvaavan määrän:)

Kasvattajan kurssit (perus- ja jatko) kävin 2003 samana vuonna jolloin ensimmäinen pentue näki päivänvalon. Kennelnimi TOP DANCER'S myönnettiin myös vuonna 2003.

Suuri apu ja opastaja on ollut Rean kasvattaja Muurosen Anita ( Kennel Roxier's). Hänelle on myönnetty mm. vuolasvirta palkinto kasvattajan työstään. KIITOS ANITALLE!!

Itse olen kilpaillut muutamat kilpailut tottelevaisuutta ja käynyt enemmän tai vähemmän näyttelyissä. Samojedinkoira Meri saapui meille tammikuussa 2007. Meriltä jäi yksi pentue.

Vuonna 2014 saimme joukkoomme Briard tytösen Cocon. Toinen rotu on ollut jo pitkään mielessäni ja sopivan pentueen metsästys vei todella kauan! Kiitos Mariannelle :) Berger la Motte's kennelistä Ruotsista toin neidin. Paimenkoirat ovat aina kiehtoneet minua. Niiden käyttö ja luonne on lähellä sydäntäni:)

Pennut varttuvat perheemme keskellä kodissamme. Näin ne tottuvat kaikkeen toimintaa niin toisista koirista, kissoihin ja hevosiin....

Otappas reilusti yhteyttä jos jokin asia askarruttaa tai olet hankkimassa pentua. Autan mielelläni sinua vaikka koirasi ei olisikaan kasvattini!

Terveisin Tiina!