PAIMENNUS

2019 SYKSYSTÄ ALKAEN TILAMME TARJOAA YMPÄRI VUODEN HYVISSÄ OLOSUHTEISSA TOIMIVAA PAIMENNUSTA LAMPAILLA! 

Yhteistyössä Emilia Korhosen, Marianne Punkin ja Mirva Rantalan kanssa. Tilallamme on 40 uuhea paimennus käytössä. Lampaat ovat koiriin tottuneita ja käyttöön sopivia.

Käytössämme on talvella/syyssateissa  ratsastushalli kooltaan 21x50 m. Meillä on siirrettävät portit, kujat ja tarvittavat apuvälineet. 

Myös metsäpaimennus onnistuu myös keväällä, kesällä ja syksyllä. Paimennuksiin ovat tervetulleet kaikki paimentavat koirarodut! 

HOX! Meillä voit järjestää seurasi kanssa kilpailuja ja myös omien kouluttajiesi paimennus treenejä. Kokoa oma porukka ja kysy tarjous! 

Lisäksi Tiinan/omatoimi treenejä tiimin kanssa sovitusti! 

Varaukset 0404191257/Tiina

PAIMENNUSPÄIVÄT TILALLA 2024:

17.4.2024, ke, Mirva Rantala
27-28.4.2024 la & su, Emilia Korhonen
23.5.2024, to, Mirva Rantala
29-30.6.2024, la & su Emilia Korhonen
 
* Jokaisella kerralla on myös pentupaimennukset alle 1 v ikäisille koirakoille sytyttämään pentuja paimennuksen maailmaan. Hinta 40e päivä/ 2 pv 70e.(+ talvella 5e maneesimaksua/pv)
* Yli vuoden ikäiset koirat paimennuksen hinta on 65e/pv/koirakko tai 2 pv 125e/koirakko. (Talvella maneesimaksua 5e/pv/koirakko)
* Lisäksi omatoimitreenit koulutuksiin osallistujilta 25e kerta kesäaikana ja talvella/meneesissa 5e maneesi maksua. Muut ei koulutukseen osallistuneet 45e kerta.
* Ulkopuolistenkouluttajien koulutukset järjestetään jos osallistujia on 10 koirakkoa/pv.
Omatoimitreenit toteutuu jos osallistujia minimissään 5.
* Liikuntasetelit käy maksuvälineenä (smartun, e-passi, Edenred)
Sitovat ilmoittautumiset ja kysymykset: kiuruvesi@tallitaitavatkaviot.fi
 
Kouluttajamme Emilia esittäytyy:
Hei, Olen Emilia Korhonen, kolmeakymppiä lähentelevä tiukka, mutta lempeä tyyppi Sipoosta. Lampaat ja paimenkoirat intohimonani suhtaudun paimennukseen kunnioituksella; minusta tähtäimenä tulee olla sujuva eläintenkäsittely eläinten ehdoilla. Paimennus on koukuttava laji, vaikea, mutta palkitseva. Hienointa paimennuksessa on yhteistyön tunne, kun koira saa toimia luontaisella vietillään ja lukea eläimiä, tehdä töitä minun kanssani, jotta saamme käsiteltyä eläimiä stressittömästi.
Työkalupakissa on eri tyyppisiä omia paimenkoiria, valkoinenpaimenkoira ja bordercollieita. Kaikki hoitavat oman tilan töitä menestyksekkäästi, ja vanhimman kanssa olen kisaillut perinteisen paimennuksen puolella kolmosissa, junnuosasto starttailee omia kisauriaan kun suinkin ehtii.
Otan jokaisen koirakon vastaan yksilönä, ja koiran ja ohjaajan tahtisuus on tärkeää. Minua voi aina nykäistä hihasta ja kysyä rohkeasti jos mieltä askarruttaa jokin juttu, vaihdan mielelläni ajatuksia paimennuksesta ja paimenkoirista. Lämpimästi tervetuloa treeneihin!
Emilia
 
 
Tervetuloa paimennuksen maailmaan!

FB_IMG_1648996042650 Lampaat Paimenkurssi-21