TOIMINTA

YLEISTÄ TOIMINNASTAMME:

Talli Taitavat Kaviot tarjoaa laadukasta tallitoimintaa kauniilla Koivukallion tilalla. Ja lokakuusta 2017 laajensimme toimintaamme HAAPAVEDELLE (98 km Kiuruvedeltä) Kujalan Ratsutilalle katso tilat täältä.

Tallimme on rauhallinen ja viihtyisä. Hevosten hyvinvointi on meille sydämen asia, ja siksi meillä jokainen hevonen saakin yksilöllisen hoidon. Kengitys, madotus ja rokotukset hoidetaan ajallaan ja pieniinkin epäkohtiin hevosten voinnissa puututaan heti! Käytössämme ovat vain sellaiset hevoset ja ponit jotka ovat turvallisia ja sopivia työhön.

Hevosemme myös läpiratsastetaan joka takaa hevoset jotka ei temppuile tunnilla ja ratsastaja saa aina laadukkaan ratsastuskokemuksen. Hevosia on tarjolla eri kokoisia ja erikäyttöön sopivia. Hevosia tulee myös myyntiin ja ne voivat vaihdella tilojen välillä aina tarpeen mukaan. Myös hevoset saattavat vaihdella molempien toimipaikkojen välillä tarpeiden mukaan.

Tallin toiminnasta vastaa hevosalan ammattilainen (tallimestari erikoisammattitutkinto, ratsastuksen ohjaaja ja ratsastuksen opettajat) joten ratsastustunneilla on varmasti aina mielenkiintoinen aihe ja ratsastajat saavat rahoilleen vastinetta. Meilläkunnioitetaan hyviä hevosmiestaitoja ja hyvin hoidettu eläin on meille kunnia asia.

MYÖS TALLIN OPETTAJAT VALMENTAUTUVAT JA KILPAILEVAT KUKIN OMISSA LAJEISSAAN!

OLEMME KUKANA SRL:N YHTÄ JALKAA-kanpanjassa KIUSAAMISTA VASTAAN! LUE LISÄÄ!

Reilu_peli_logo3


ratsastuskoulu

Meillä pääset kehittymään!

Tallimme on SRL:n hyväksymiä ja valvomia ratsastuskouluja.

Tallillemme on myös tehty terveys-ja eläinsuojelutarkastus.


Jos itse olen estynyt pitämään tunteja tai hoitamaan hevosia tallillamme on aina tuuraaja jolla on hyvä kokemus hevosten käsittelystä ja ehdottomasti tunteja pitää aina ratsastuksen ohjaaja/opettaja!

Kiuruvedellä on päätallissa 11 karsinapaikkaa ja 5 hevoselle englantilasityyliset ulkokarsinat. Käytössämme on Kiuruvedellä 30*60 metriä hyvä pohjainen valaistu ratsastus-kenttä, hiekka/kuitupohjainen 22X50m puumaneesi, myös muita maastoja tarjolla. 

Pihattomme tulee olemaan uuhilla 2019  syksystä alkaen. Karitsat kasvavat kylmäpihatossa.

Haapavedellä 25 hevosen talli ja käytössä on korkea ja kaarimaneesi, kooltaan 25m x 65m, on hiekka/kuitupohjainen ja ympärivuotisessa käytössä. 
Hyvä kuntoinen ja valaistu kenttä, kooltaan 30m x 80m, on säännöllisesti käytössä niin kauan kuin sää sallii. Pyöröaitaus sekä reilut 2 km maastoreittiä.

Kiuruvedellä on muitakin eläimiä. Kesäisin possut ja lampaat kuuluvat kalustoon. Talvellakin joukossa on koirat, kissat ja puput.

Kiuruveden toimipaikassa on myös lammastaloutta, ihania karitsoita syntyy vuosittain sekä tarjoamme huippu tilat perinteiseenpaimennukseen sekä Bc/kelpie paimennukseen. Teemme yhteistyötä pohjanmaan sekä savon alueiden paimennus seurojen kanssa. Meillä on ainutlaatuinen tila paimentaa turvallisesti myös talvella! 

Myymme myös suoramyynnillä karitsalihaa 2020 keväällä! 

   Hallaper

Tässä kuvassa on Kiuruveden tila Koivukallio

Kujala 

Tässä kuvassa on Haapaveden Kujalan ratsutila.

Lämpimästi tervetuloa ratsaille!
Nouse Hymyssä Suin Ratsaille!

 

Yhteistyö kantaa hedelmää!

Yhteistyöseuramme ovat  KIURUVEDEN RATSASTAJAT RY,  Iisalmessa KOLJONVIRRAN RATSASTAJAT RY sekä PYHÄJÄRVEN RATSASTAJAT RY Pyhäjärvellä. Seurojen toiminta on laajaa ja monipuolista. Teemme myös yhteistyötä PEGASOS RIDING TEAM RY:N kanssa.

MEILLÄ VOIT MYÖS RATSASTAA KIURUVEDEN LUKION RATSASTUSKURSSIT Kiuruveden toimipisteessä!

TEEMME YHTEISTYÖTÄ KIURUVEDEN LUKION KANSSA!!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN ILOISEEN JOUKKOOMME!


MYÖS AJURI JA PONITALUTUKSET KUULUVAT PALVELUIHIMME!

Muistathan meidät, kun...

  • tarvitset piristystä polttareihin,
  • haluat vain aitoja hevosvoimia hääparin kuljetukseen,
  • haluat saatella työtoverin näyttävästi eläkepäivien viettoon,
  • järjestät virkistyspäivää työporukalle tai opiskeluporukalle,
  • tarvitset synttäreille todellisen vetonaulan,
  • haluat itsellesi tai antaa toiselle ikimuistoisen mukavan kokemuksen hevosten parissa; meiltä niitä löytyy! :)


TALLILLEMME ON TERVETULLEITA MYÖS TET-JAKSOLLE KOULULAISET JA OTAMME MYÖS TYÖKOKEILUIHIN JA TYÖVOIMATOIMISTON KAUTTA HARJOITTELUUN HEVOSISTA KIINNOSTUNEITA IHMISIÄ :) 2019 syksystä myös lammastalousharjoittelut! 

MYÖS HEVOSALAN OPISKELIJOIDEN HARJOITTELUT ONNISTUVAT MEILLÄ! Aika ajoin voit siis törmätä innokkaisiin opiskelijoihin!

KYSY IHMEESSÄ JOS SUUNNITELET JOTAKIN YLLÄOLEVISTA HARJOITTELUISTA!

tiina.dahlgren@tallitaitavatkaviot.fi tai 050-5416296