TYÖNTEKIJÄMME

Meillä on myös satunnaisesti harjoittelijoita ja työssäoppijoita sekä lomittajia palveluksessamme.

KOIVUKALLIOSSA Kiuruvedellä työskentelee:

Talli taitavat kaviot työllistaa 2 vakituista työntekijää, yksi ops ja yksi osa-aikanen työntekijä. Myös palveluksessa on tmi yrittäjiä. 

Meille työntekijät ovat aarteita, arvostamme heidän panosta yrityksessämme. Jokaiselle työntekijälle kuuluu mm. työterveyshuolto.

Etuina työntekijät saavat osallistua valmennuksiin opetushevosillamme! Lisäksi arvostan opiskelua ja jokaiselle annetaan mahdollisuus kehittyä alalla.

Niina Korhonen

Ratsastuksen opettajana Kiuruvedellä työskentelee Niina Korhonen. Niina on valmistunut 2016 syksyllä ratsastuksen opettajaksi Ysaon tilalta.

Hänen intohimona on esteratsastus: Niina ja Larelli hevosensa kilpailevatkin 100/110 cm rataesteitä

Kuvassa: Niina & Larelli, Kuva Ansku Kauppinen

Eeva-ja-miku

Eeva Rönkkö

Ratsastuksen ohjaajaksi opiskeleva Eeva on monipuolinen opettaja. Valmistuu Ohjaajaksi Hingunniemestä keväällä 2018. Hänen erikois osaaminen on kouluratsastus. Lisäksi hän on kouluttanyt oman kilparatsunsa Mikun.
Eeva on iloinen ja tarkka opettaja.
 

image

Ronja Tikkanen

Oppisopimuksella meillä työskentelee Ronja Tikkanen.

Hän valmistuu hevostehoitajaksi Hingunniemestä 2019.

image

Annemari Rantala

Lisäksi satunnaisesti tunteja pitää Ratsastuksen ohjaaja Annemari Rantala.

Kuvassa: Annemari Rantala & Alli, Kuva Piia Remes

KUJALASSA Haapavedellä työskentelee:

Sanna Pikkarainen

Ratsastuksen ohjaajana Sanna Pikkarainen joka on valmistunut Ysaolta 2013. Hän omaa pitkän kokemuksen opettamisesta ja on erittäin iloinen ihminen. 

Emmi Viitala

Lisäksi Kujalassa on osa-aikaisesti töissä Emmi Viitala joka on valmistunut ohjaajaksi ysaolta 2017. Myös naurava ja iloinen persoona.

Maru.jpg

 

 Mari-Tiina Jääskeläinen

Maru on ammatiltaan ratsastuskenopettaja vm 1992, 20 v kokemus ratsastusken opettajana ja hän on pyörittänyt omaa valmennustallia 14v ajan.
Hänellä on myös koulutuomari oikeudet sekä ymmärtää hevosen lihaksiston hyvinvoinnista. Maru on tarkka ja taitava valmentaja jolle hevosen hyvinvointi on tärkeää.