ESTERATSASTUS HARJOITUSKILPAILUT 15.12.2019

Tervetuloa Talli Taitavien Kavioiden järjestämiin esteratsastuksen 1 tasoisiin kilpailuihin Sunnuntaina 15.12 klo12.00 Kiuruvedelle! Tapahtumassa myös talli joulujuhla!

Ratsastettavat luokat:

LUOKKA 1: Puomi ja Ristikkoluokka. Luokka on avoin vähän kilpailukokemusta omaaville ratsukoille. arv. A.1.0 saa olla taluttaja/avustaja! ilmoita onko puomi vai ristikko!

LUOKKA 2 : 50 cm, avoin kaikille ARV: A.1.0

LUOKKA 3: 60 cm, avoin kaikille, ARV: A.2.0

LUOKKA 4: 70/80/90 cm, avoin kaikille, ARV: A.2.0, ILMOITA HALUAMASI KORKEUS! 

Erityismääräykset:

  1. Ilmoittautumiset to 12.12 klo 18 mennessä, tallin ilmoitustaululle tai suoraan kipaan! (tallin hevoset jaetaan etukäteen ennen kipaan ilmoittautumista!
  2. Ilmoittautuessasi ilmoita ehdottomasti onko ratsusi poni ja haluatko ponivälit, jos osallistut luokkaan 4 kerro osallistumiskorkeus!

Lähtölistat tulevat pe 13.12 klo 21 mennessä osoitteeseen www.tallitaitavatkaviot.fi sekä facebookiin ja kipaan.

3.Ilmoittautumis- ja lähtömaksu kaikille 14€. Jälki-ilmoittautumismaksu 6 €. Tallinhevosilla ratsastavat +11 € hevosvuokra.

  1. Kilpailussa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä. Turvakypärä on pakollinen ja turvaliivin käyttöä suositellaan. Päivystävä eläinlääkäri ja lääkäri.

5. Sijoittuneille ruusukkeet! PARAS JOULUISIN PUKUPALKITAAN! Eli pukeudu jouluisesti, voit olla ihan mikä hahmo tms. kunhan se liittyy jouluun! <3 Asu ei saa olla epäturvallinen ja aikeuttaa ratsastamista!

6.Kilpailu alueena maneesi 21x50m.. Verryttely maneesissa 5 ratsukon ryhmässä 20 min.

7.Hevoskuljetusvaunut ajetaan niille osoitetulle alueelle ja yleisön autot ajetaan parkkiin maneesin mäelle varatulle p-alueelle. Hevosliikenne maneesin oikeaa puolta ja käynti maneesiin maneesin takaovesta! Käsihevosalueena laidun. Paikalla kanttiini.

8.Kilpailunjohtaja Tiina Dahlgren, Kilpailukanslia aukeaa klo 11.

9. Kilpailuissa tuomaroimassa: Päivi Kallionpää
10. Hevosten rokotukset tarkastetaan, passit mukaan/kopiot. Ratsastajan on kuuluttava johonkin ratsastusseuraan, kortti ilmoittautumisen yhteydessä tai hänellä on oltava oma vakuutus kilpailemiseen. Talli ei ole vakuuttanut kilpailijoita. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Tervetuloa kilpailemaan!