ESTERATSASTUS HARJOITUSKILPAILUT 10.3.2019

TERVETULOA harjoitus esteratsastuskilpailuihin! 10.3.2019 KLO 12

Ratsastettavat luokat:

LUOKKA 1: Puomi ja Ristikkoluokka. Luokka on avoin vähän kilpailukokemusta omaaville ratsukoille. arv. A.1.0 saa olla taluttaja/avustaja! ilmoita onko puomi vai ristikko!

LUOKKA 2 : 40 cm, avoin kaikille ARV: A.1.0

LUOKKA 3: 60 cm, avoin kaikille, ARV: A.2.0

LUOKKA 4: 70/80/90 cm, avoin kaikille, ARV: A.2.0, ILMOITA HALUAMASI KORKEUS! 

Erityismääräykset:

1.Ilmoittautumiset  PE  8.3 klo 18 mennessä, tallin ilmoitustaululle tai tallin puhelimeen tekstiviestinä!

Ilmoittautuessasi ilmoita ehdottomasti onko ratsusi poni ja haluatko ponivälit, jos osallistut luokkaan 4 kerro osallistumiskorkeus!

  1. Lähtölistat tulevat LA  klo 12  mennessä osoitteeseen www.tallitaitavatkaviot.fi sekä facebookiin.

3.Ilmoittautumis- ja lähtömaksu kaikille 12€. Jälki-ilmoittautumismaksu 6 €. Tallinhevosilla ratsastavat 11 € hevosvuokra.

  1. Kilpailussa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä. Turvakypärä on pakollinen ja turvaliivin käyttöä suositellaan. Päivystävä eläinlääkäri ja lääkäri.

5.Sijoittuneille ruusukkeet!

6.Kilpailualueena on kuitu siltti pohjainen maneesi. Verryttely maneesissa verryttely ryhmissä. Kilpailupaikan osoite Hallaperäntie 290, Kiuruvesi

  1. Hevoskuljetusvaunut ajetaan niille osoitetulle alueelle ja yleisön autot ajetaan parkkiin maneesin mäelle varatulle p-alueelle. Hevosliikenne maneesin oikeaa puolta ja käynti maneesiin maneesin takaovesta! Käsihevosalueena ratsastuskenttä!
  2. Paikalla buffetti..

10.Kilpailunjohtaja Tiina Dahlgren, Kilpailukanslia aukeaa klo  11. radan rakennus 9.30.

  1. Hevosten rokotukset tarkastetaan, passit mukaan/kopiot. Ratsastajan on kuuluttava johonkin ratsastusseuraan, kortti ilmoittautumisen yhteydessä tai hänellä on oltava oma vakuutus kilpailemiseen. Talli ei ole vakuuttanut kilpailijoita. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Tervetuloa kilpailemaan KOIVUKALLIOLLE!