Tervetuloa Talli Taitavien Kavioiden järjestämiin esteratsastuksen 1 tasoisiin kilpailuihin Lauantaina 7.7.2019 klo12.00 Kiuruvedelle!

TERVETULOA! 

Ratsastettavat luokat:

LUOKKA 1: Puomi ja Ristikkoluokka. Luokka on avoin vähän kilpailukokemusta omaaville ratsukoille. arv. A.1.0 saa olla taluttaja/avustaja! ilmoita onko puomi vai ristikko!

LUOKKA 2 : 50 cm, avoin kaikille ARV: A.1.0

LUOKKA 3: 60 cm, avoin kaikille, ARV: A.2.0

LUOKKA 4: 70/80/90 cm, avoin kaikille, ARV: A.2.0, ILMOITA HALUAMASI KORKEUS! 

Erityismääräykset:

1. Ilmoittautumiset  to 4.7 klo 18 mennessä, tallin ilmoitustaululle tai tallin puhelimeen tekstiviestinä!

2. Ilmoittautuessasi ilmoita ehdottomasti onko ratsusi poni ja haluatko ponivälit, jos osallistut luokkaan 4 kerro osallistumiskorkeus!

Lähtölistat tulevat la 5.7 klo 21 mennessä osoitteeseen www.tallitaitavatkaviot.fi sekä facebookiin ja kipaan.

3.Ilmoittautumis- ja lähtömaksu kaikille 12€. Jälki-ilmoittautumismaksu 6 €. Tallinhevosilla ratsastavat 11 € hevosvuokra.

4. Kilpailussa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä. Turvakypärä on pakollinen ja turvaliivin käyttöä suositellaan. Päivystävä eläinlääkäri ja lääkäri.

5.Sijoittuneille ruusukkeet!

6.Kilpailu alueena talli taitavat kaviot ulkokentta. Verryttely maneesissa 5 ratsukon ryhmässä.

7. Hevoskuljetusvaunut ajetaan niille osoitetulle alueelle ja yleisön autot ajetaan parkkiin maneesin mäelle varatulle p-alueelle. Hevosliikenne maneesin oikeaa puolta ja käynti maneesiin maneesin takaovesta! Käsihevosalueena laidun. Paikalla PRT:n kanttiini.

8. Kilpailunjohtaja Tiina Dahlgren, Kilpailukanslia aukeaa klo  11.

9. Kilpailuissa tuomaroimassa: 

10. Hevosten rokotukset tarkastetaan, passit mukaan/kopiot. Ratsastajan on kuuluttava johonkin ratsastusseuraan, kortti ilmoittautumisen yhteydessä tai hänellä on oltava oma vakuutus kilpailemiseen. Talli ei ole vakuuttanut kilpailijoita. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Tervetuloa kilpailemaan!