Tervetuloa Talli Taitavien Kavioiden järjestämiin esteratsastuksen harjoitus kilpailuihin Lauantaina 15.12.2018 klo12.00 Haapaveden KUJALAAN!

TERVETULOA harjoitus esteratsastuskilpailuihin!

Ratsastettavat luokat:

LUOKKA 1: Puomi ja Ristikkoluokka. Luokka on avoin vähän kilpailukokemusta omaaville ratsukoille. arv. A.1.0 saa olla taluttaja/avustaja! ilmoita onko puomi vai ristikko!

LUOKKA 2 : 50 cm, avoin kaikille ARV: A.1.0

LUOKKA 3: 60 cm, avoin kaikille, ARV: A.2.0

LUOKKA 4: 70/80/90 cm, avoin kaikille, ARV: A.2.0, ILMOITA HALUAMASI KORKEUS! 

Erityismääräykset:

1.Ilmoittautumiset  to 13.12 klo 18 mennessä, tallin ilmoitustaululle tai tallin puhelimeen tekstiviestinä!

Ilmoittautuessasi ilmoita ehdottomasti onko ratsusi poni ja haluatko ponivälit, jos osallistut luokkaan 4 kerro osallistumiskorkeus!

  1. Lähtölistat tulevat PE 14.12 klo 21 mennessä osoitteeseen www.tallitaitavatkaviot.fi sekä facebookiin.

3.Ilmoittautumis- ja lähtömaksu kaikille 12€. Jälki-ilmoittautumismaksu 6 €. Tallinhevosilla ratsastavat 11 € hevosvuokra.

  1. Kilpailussa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä. Turvakypärä on pakollinen ja turvaliivin käyttöä suositellaan. Päivystävä eläinlääkäri ja lääkäri.

5.Sijoittuneille ruusukkeet!

6.Kilpailualueena on kuitu siltti pohjainen maneesi. Verryttely maneesissa verryttely ryhmissä. Kilpailupaikan osoite Oulaistentie 109, 86600 Haapavesi

  1. Hevoskuljetusvaunut ajetaan niille osoitetulle alueelle ja yleisön autot ajetaan parkkiin maneesin mäelle varatulle p-alueelle. Hevosliikenne maneesin oikeaa puolta ja käynti maneesiin maneesin takaovesta! Käsihevosalueena ratsastuskenttä!
  2. Paikalla PRT:n kanttiini.

10.Kilpailunjohtaja Tiina Dahlgren, Kilpailukanslia aukeaa klo  11.

  1. Hevosten rokotukset tarkastetaan, passit mukaan/kopiot. Ratsastajan on kuuluttava johonkin ratsastusseuraan, kortti ilmoittautumisen yhteydessä tai hänellä on oltava oma vakuutus kilpailemiseen. Talli ei ole vakuuttanut kilpailijoita. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.
  2. Tallilla avoimet ovet ja muutakin tapahtumaa 1 v syntymäpäivien kunniaksi!

Tervetuloa kilpailemaan!