Leirit 2019Kiuruvesi (alla Haapaveden kurssit)

  • Leirit pidämme monen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla!
  • Leireillä on mukana alan ammattilaisia takaamassa leirien turvallisuuden sekä sujuvuuden.
  • Halutessaan leiriläinen voi osallistua myös tallin arkeen ja mm ruokkimiseen sekä hevosten hoitoon! MYÖS MUITA IHANIA ELÄIMIÄ! 
  • Leireillä on n 10-15 leiriläistä ja tämä takaa sen että jokainen työntekijä oppii leiriläiset tuntemaan! Tahdomme tarjota laatua jokaisen leiriläisen kokemukseen eikä sarjatuotantoa isoissa ryhmissä!
  • Suosittelen varaamaan leirin ajoissa sillä leirimme ovat todella suosittuja! MEILLÄ ON PIENET RYHMÄ KOOT!

image

KIURUVEDEN LEIRIT VIIMEISET PAIKAT TARJOUKSESSA -35€ LEIRISTÄ JA -25€ KURSSIT JA LASTENLEIRIT! (EI KOSKE ANNUKAN KURSSIA) 

1. JUNNUJEN YÖLEIRI 3-5.6.2019, 3 VRK TÄYSI!!

Tämä on tarkoitettu 3 päivän leiri junnuille jotka yöpyvät tilalla. ikä suositus n 7 v ylöspäin. Leirillä hoidamme myös muitakin eläimiä. Ratsastusta kuuluu ohjelmaamme 1h/pv sekä heppa ajelu tai esim agiliya, heppajalista ja vikellystä.  Keppihevostelua! Hinta 255€.

2. Hevosten monikäyttöleiri 12–16.6.2019 ja

Eläintenkouluttaja Annukka Rainion ELÄINTENKOULUTUSLEIRI 14–16.6.2019 MUUTAMA PAIKKA VAPAANA!

Luvassa on 5 päivää kaikkea mahdollista mitä hevosen kanssa voit tehdä. Ajoa, ratsastusta, vikellystä, heppajalkapalloa, esteitä, koulua, poniagilityä yms. Leiriläiset suunnittelevat itse oman leirin!  2 h ratsastusta tms päivässä. Taso ryhmät. Hinta: 460€ leiriläisten osallistunen eläintenkoulutus kurssiin kuuluu leirin hintaan!

Eläiniloa, Valoharjun tilan emäntä Annukka saapuu meille opettamaan kuinka koulutamme eläimiämme! Mukaan otamme koiria, pupuja, kissoja, hevosia tai vaikka kanoja! Voit olla päivä kurssina tai jäädä meille yöksi leirimuotoisena! Ainutlaatuista yhteistyötä ja todellista ELÄINILOA! Ilmoittaudu mukaan! kurssina 150€ leirinä 200€. www.elainiloa.fi/tietoa-minusta/

4. TEHOESTE KURSSI/LEIRI 5-7.7.2019 TILAA KOLMELLE! 

Viikonloppukurssina esteratsastusta ja 7.7 omat estekilpailut! Treeniä 2 h per päivä ja teoria mukaan takaa tehokkaan estemeiningin! Taso ryhmät! Opetuksesta vastaa rats. opettja Outi Tuorilainen Hinta: 300€, LEIRINÄ 350€ SIS MAJOITUS JA AAMU/ILTAPALAN.

5. HUMMAILULEIRI 7 VRK 8-14.7.2019 TILAA NELJÄLLE!

Luvassa on 7 päivää kaikkea mahdollista mitä hevosen kanssa voit tehdä. Ajoa, ratsastusta, vikellystä, heppajalkapalloa, maastoesteitä/esteitä, koulua, poniagilityä yms. Leiriläiset suunnittelevat itse oman leirin!  2 h ratsastusta tms päivässä. Hinta: 550€

6. JUNNUJEN PÄIVÄLEIRI 1 (6 v->) 15-17.7.2019 TILAA KOLMELLE! 

Junnuille 6 v ylöspäin tarkoitettu päiväleiri 3 päivää jossa hoidamme myös muitakin eläimiä. Ratsastusta kuuluu ohjelmaamme 1h/pv sekä heppa ajelu tai esim agilityä tai vikellystä.  Keppihevostelua! Klo 10-16. Hinta 200€.

7. MINIVÄEN PUUHAPÄIVÄT (2 V->) 18-19.7.2019 TILAA NELJÄLLE!

Aivan pienille hevostelijoille (2-5v) tarkoitettu 2 vp:n päiväleiri jossa hoidamme myös muitakin eläimiä. Tutustuminen eläimiin tapahtuu leikin varjolla. Ratsastamme 0,5- 1h/pv sekä heppa ajelu. Hinta 1 vrk 85€, koko leiri 160€. Mukana oleva aikuinen ruokailuineen ja ajeluineen hintaan 25€/. Kiva leirikokemus vaikkapa mummun tai kummitädin kanssa!

8. ISTUNTAA JA KOULURATSASTUSTA KURSSI 26-28.7.2019 ( 3 PV) Kurssin pitää Tiina! TILAA YHDELLE!

Istunta on ratsastajan tärkein työkalu. Videoinnilla saadaan käsitys siitä miltä oma ratsastus näyttää ja miltä se tuntuu. Kurssi on varmasti antoisa vähän ratsastaneille ja jo enemmän ratsastaneille. Kurssilla on taso jaot! Voit kulkea kotoa käsin tai yöpyä tilalla. Hinta: 280€

Normaalit leirit sisältää: 

Vakuutuksen, sekä teorian, 2 lämmintä ruokaa, aamu ja iltapalan, yöpymisen, leirikisat ja leirikaste.

(Päivä leirit sis. 1 lämmin ruoka sekä välipala, vakuutus) ja alv 24%.

 

HAAPAVESI KURSSIT 2019

HAAPAVEDEN KURSSIEN LOPUT PAIKAT -25€!, KAIKKIIN SOPII VIELÄ! 

1. LASTEN HEVOSTELU TUOKIO 24-25.6.2019 SUOSIKKI! 

Kurssi on tarkoitettu lapsille jotka haluavat viettää kaksi päivää hevostellen. Ratsastusta 1 h päivässä. opetellaan hoitoa, keppiheppaillaan, MYÖS MUITA ELÄIMIÄ MUKANA!  yms. Päiväkurssina, omilla eväillä. Kurssin pitää rats.ohjaaja Tiina Dahlgren. Hinta: 120€

2. HIKI PINTAAN&ISTUNTA KUNTOON 27-29.6.2019, TOIVOTTU! 

Miten istua paremmin, rennommin ja kauniimmin? Vinkkejä ja harjoitusta. Hepan ja ratsastajan jumppaa. 2 h ratsastusta päivässä. Kolmepäivää päiväkurssina, omilla eväillä. Taso ryhmät. Kurssin pitää: Rats.ohjaaja Sanna Pikkarainen. Hinta: 210€

3. TEHO ESTETREENIT 3 PV, 10-12.7.2019 TOIVOTTU! 

Este tekniikkaa, rata treeniä ja perus juttuja! Tule mukaan tehokkaaseen treeniin! Osallistuminen ilman hevosvuokraa PRT:n kilpailuihin!! Kurssin pitää: Rats.ohjaaja Sanna Pikkarainen. Hinta: 250€

Kurssit sis. vakuutus, teorian ja  materiaalit, ALV.

Leirin/kurssin varaus ja maksaminen:

Parhaiten saat varattua kiuruveden kurssin tai leirin laittamalla sähköpostia tiina.dahlgren@tallitaitavatkaviot.fi tai soittamalla/viestillä numeroon 050-5416296/Kiuruvesi. Yllä ohje Haapaveden pisteen varaukseen!

Jokaiseen leiriin sis. varausmaksu joka maksetaan välittömästi leirin varauksen yhteydessä. Sitä ei palauteta peruutuksen sattuessa. Maksut ovat 100€ leirit ja 50€ kurssit/pientenleirit, yhden päivän leiri maksetaan saman tien kun leiri varataan. Maksu suoritetaan tallin tilille FI7546001620039630, viestiin ehdottomasti leiri ja leiriläisen nimi!

Leirikirje ja loppulasku maksusta lähetetään n. 2 vkoa ennen leiriä. Laskun ilmestyttyä leirin voi vain peruuttaa lääkärin todistusta vastaan muutoin perimme koko hinnan. Leirit voi maksaa myös useamassa erässä!

Leireillä on takuuvarmasti kesän paras tunnelma ja mukavimmat hevoset ponit ja muut eläimet, sisällöt ja opetus. Mummon tekemät kotiruuat maistuvat varmasti kaikille monen vuoden kokemuksella! Majoitus tunnelmallisessa vanhassa hirsiaitassa ja UUDET SOS TILAT!! Aamuisin heräät kukon lauluun! Leirikisat ja leirikaste jaksavat hauskuuttaa vuodesta toiseen, tule sinäkin kokemaan mitä olemme tälle vuotta keksineet!

Voit myös osallistua omalla hevosella/ponilla ilman lisähintaa!

HOX! HUOMAA ALENNUKSET! MOLEMPIEN TOIMIPAIKKOJEN ASIAKKAILLE TOISEN TOIMIPAIKAN LEIREISTÄ -10€ ALENNUSTA SEKÄ 1 RATSASTUSTUNTI KAUPANPÄÄLLE TAI OMAN TOIMIPAIKAN KURSSEISTA 1 RATSASTUSTUNTI KAUPAN PÄÄLLLE! SISAR ALENNUS MOLEMMISSA PAIKOISSA -5€/LEIRILÄINEN/KURSSILAINEN!  NAPPAA KIINNI TARJOUKSEEN!!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!


11350087_44624650221