Leirit 2019Kiuruvesi

  • Leirit pidämme monen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla!
  • Leireillä on mukana alan ammattilaisia takaamassa leirien turvallisuuden sekä sujuvuuden.
  • Halutessaan leiriläinen voi osallistua myös tallin arkeen ja mm ruokkimiseen sekä hevosten hoitoon! MYÖS MUITA IHANIA ELÄIMIÄ! 
  • Leireillä on n 10-15 leiriläistä ja tämä takaa sen että jokainen työntekijä oppii leiriläiset tuntemaan! Tahdomme tarjota laatua jokaisen leiriläisen kokemukseen eikä sarjatuotantoa isoissa ryhmissä!
  • Suosittelen varaamaan leirin ajoissa sillä leirimme ovat todella suosittuja! MEILLÄ ON PIENET RYHMÄ KOOT!

image

6. JUNNUJEN PÄIVÄLEIRI 1 (6 v->) 15-17.7.2019 TÄYSI!! 

Junnuille 6 v ylöspäin tarkoitettu päiväleiri 3 päivää jossa hoidamme myös muitakin eläimiä. Ratsastusta kuuluu ohjelmaamme 1h/pv sekä heppa ajelu tai esim agilityä tai vikellystä.  Keppihevostelua! Klo 10-16. Hinta 200€.

7. MINIVÄEN PUUHAPÄIVÄT (2 V->) 18-19.7.2019 TILAA VIIDELLE!

Aivan pienille hevostelijoille (2-5v) tarkoitettu 2 vp:n päiväleiri jossa hoidamme myös muitakin eläimiä. Tutustuminen eläimiin tapahtuu leikin varjolla. Ratsastamme 0,5- 1h/pv sekä heppa ajelu. Hinta 1 vrk 85€, koko leiri 160€. Mukana oleva aikuinen ruokailuineen ja ajeluineen hintaan 25€/. Kiva leirikokemus vaikkapa mummun tai kummitädin kanssa!

8. ISTUNTAA JA KOULURATSASTUSTA KURSSI 26-28.7.2019 ( 3 PV) Kurssin pitää Tiina! TÄYSI!

Istunta on ratsastajan tärkein työkalu. Videoinnilla saadaan käsitys siitä miltä oma ratsastus näyttää ja miltä se tuntuu. Kurssi on varmasti antoisa vähän ratsastaneille ja jo enemmän ratsastaneille. Kurssilla on taso jaot! Voit kulkea kotoa käsin tai yöpyä tilalla. Hinta: 280€

Normaalit leirit sisältää: 

Vakuutuksen, sekä teorian, 2 lämmintä ruokaa, aamu ja iltapalan, yöpymisen, leirikisat ja leirikaste.

(Päivä leirit sis. 1 lämmin ruoka sekä välipala, vakuutus) ja alv 24%

Leirin/kurssin varaus ja maksaminen:

Parhaiten saat varattua kiuruveden kurssin tai leirin laittamalla sähköpostia tiina.dahlgren@tallitaitavatkaviot.fi tai soittamalla/viestillä numeroon 050-5416296/Kiuruvesi. Yllä ohje Haapaveden pisteen varaukseen!

Jokaiseen leiriin sis. varausmaksu joka maksetaan välittömästi leirin varauksen yhteydessä. Sitä ei palauteta peruutuksen sattuessa. Maksut ovat 100€ leirit ja 50€ kurssit/pientenleirit, yhden päivän leiri maksetaan saman tien kun leiri varataan. Maksu suoritetaan tallin tilille FI7546001620039630, viestiin ehdottomasti leiri ja leiriläisen nimi!

Leirikirje ja loppulasku maksusta lähetetään n. 2 vkoa ennen leiriä. Laskun ilmestyttyä leirin voi vain peruuttaa lääkärin todistusta vastaan muutoin perimme koko hinnan. Leirit voi maksaa myös useamassa erässä!

Leireillä on takuuvarmasti kesän paras tunnelma ja mukavimmat hevoset ponit ja muut eläimet, sisällöt ja opetus. Mummon tekemät kotiruuat maistuvat varmasti kaikille monen vuoden kokemuksella! Majoitus tunnelmallisessa vanhassa hirsiaitassa ja UUDET SOS TILAT!! Aamuisin heräät kukon lauluun! Leirikisat ja leirikaste jaksavat hauskuuttaa vuodesta toiseen, tule sinäkin kokemaan mitä olemme tälle vuotta keksineet!

Voit myös osallistua omalla hevosella/ponilla ilman lisähintaa!

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!


11350087_44624650221